Ventilation

Nilan
Nilan blev grundlagt tilbage i 1974, og er en virksomhed med fokus på klimaet i to forstande. De har nemlig fokus på indeklimaet i boliger og villaer, men de gør også meget ud af, at deres produkter ikke påvirker klimaet, så det er dårligt for miljøet. Nilan opstod, da man begyndte et isolere husene bedre og bedre, da man manglede en effektiv og nem måde, hvorpå man kunne lufte ud, så man slipper for høj fugtighed, og derved eventuel skimmelsvamp.

I Nilans produktsortiment finder man blandt andet forskellige Nilan filter og ventilationsanlæg, som kan passe til alle typer huse. Nilan ventilation filter er meget populært, da det på en energibesparende måde opnår at rense luften lige så effektivt, som andre mærker, der ikke tænker nær så meget på miljøet.

Blandt ventilations filterne finder man Nilan pollenfilter og Nilan kulfilter. Begge er effektive løsninger til at rense den udefrakommende luft. Nilan siger, at man skal tjekke sit filter ca. hvert 3. måned, men Nilan filterskift behøver kun at ske 6.-12. måned. Med et ventilationsanlæg eller –filter sikre du dig et sundt indeklima, hvor man slipper for fugtpletter og andre materielle skader.
Blandt de populære anlæg findes der Nilan comfort 300 og Nilan VPL anlæg.

Genvex
Genvex er en dansk virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1974 i København, og har siden da haft fokus på det gode indeklima. Indeklimaet er nemlig utrolig vigtigt, da de fleste opholder sig indendørs størstedelen af deres tid. Hvis man har et dårligt indeklima, risikerer man, at der opstår skimmelsvamp, samt at mængden af husstøvmider skyder i vejret. Begge dele kan have stor indvirkning på helbredet, da det kan give astmaanfald.

Genvex har nogle forskellige løsninger i forhold til at få luftet ordentlig ud, uden at varmeregningen øges. Genvex producerer nemlig nogle forskellige ventilationsanlæg, hvor man kan få et til stort set ethvert behov. I anlæggene sidder der typisk et Genvex filter, som renser den udefrakommende luft, så man slipper for problemer med pollen, støvmider, lugt og andet, som kan være generende for beboerne.

Man kan blandt andet få Genvex filter og Genvex kulfilter, som begge effektivt kan rense den udefrakommende luft. På denne måde bliver det nemt at lufte ud, uden man faktisk selv skal tænke over det eller bekymre sig om varmeregningen, da anlægget også opvarmer udeluften. Blandt de populære genvex anlæg er der Genvex Energy 1 , genvex energy 2 og combi anlæggene.